Bannerfoto_1920p_x_600p_NR1
De Kanjertraining is een succesvolle weerbaarheidstraining
voor kinderen en hun ouders in Haarlem en omgeving
Bannerheader_1920p-breed_NR1a
Bannerfoto_1920p_x_600p_NR2
De Kanjertraining verbetert de weerbaarheid van uw kind
bij pesten, faalangst, uitsluiting en conflicten
Bannerheader_1920p-breed_NR2a
Bannerfoto_1920p_x_600p_NR3
De kanjertraining verbetert
het zelfvertrouwen van uw kind
Bannerheader_1920p-breed_NR3a
Bannerfoto_1920p_x_600p_NR4
De kanjertraining verbetert effectief
de zelfwaardering van uw kind
Bannerheader_1920p-breed_NR4a
Bannerfoto_1920p_x_600p_NR5
De kanjertraining verbetert
de prestaties van uw kind op school
Bannerheader_1920p-breed_NR5a
previous arrow
next arrow

Reviews van ouders van 8-11 jarigen

Ze zegt het nu als haar iets dwars zit
De leerkracht vond dat Sanne wat onzeker overkwam in de klas, we hebben haar toen aangemeld voor Kanjertraining. Het grootste doel was het vergroten van haar zelfvertrouwen en dat is zeker gelukt! Ze is zekerder en zegt het nu als haar iets dwars  zit, thuis hebben we het vaker over haar gevoelens. De onderwerpen van de training zijn interessant en duidelijk, de uitleg is heel helder en de oefeningen zijn leuk om te doen; zowel voor ons als voor onze dochter!

Durft meer in de interactie met anderen
De belangrijkste reden voor aanmelding was het zelfvertrouwen en het gevoel van eigenwaarde bij onze dochter. Na de training durft ze meer in de interactie met andere kinderen. Het is fijn je kind te zien groeien!

Bewuster van haar eigen gevoel en gedrag
We wilden Aniek graag inzicht en handvatten geven voor moeilijke situaties met vriendinnetjes, daarom hebben we haar aangemeld bij de Kanjertraining. Het leerdoel was het leren omgaan met gedrag van anderen waarbij ze zich niet prettig voelt, en daarbij het gevolg  van haar eigen gedrag inzien. Ze kan nu beter afstand houden van de situatie en is zich bewuster van haar eigen gevoel en gedrag, ze weet nu wat ze kan doen! De training heeft een mooie opbouw, waardevolle onderwerpen die ‘raak’ zijn, basis omgangsvormen die zó belangrijk zijn. De uitleg daarbij is duidelijk, helder en makkelijk te begrijpen en toe te passen. De oefeningen zijn leuk en speels, ook die voor de ouders! De ouderbegeleiding was prettig en veilig, er was ruimte om je uit te spreken zonder oordeel. De trainers zijn open en stralen vertrouwen en toegankelijkheid uit!

Hij heeft zichzelf leren kennen
De grootste reden voor aanmelding was de omgang met andere kinderen. We wilden graag dat Jesse leerde hoe hij met anderen moet omgaan, zich bewust werd van zijn eigen gedrag en hoe hij problemen moest oplossen. Dat is gelukt! Hij ziet nu zelf in dat probleempjes ‘oplosbaar’ zijn en is positief en goed veranderd! Hij heeft zichzelf leren kennen en heeft veel geleerd.

Gevoelens benomen, we doen het nu samen!
We hebben Mike aangemeld voor de training omdat we graag wilden dat zij inzicht kreeg in haar eigen gedrag en dat haar zelfbeeld versterkte. Ook wilden we dat ze beter leerde omgaan met emoties als verdriet en teleurstelling. Sinds de training heeft ze minder extreme reacties op kleine teleurstellingen en benoemt ze beter en vaker haar gevoelens. Ook voor ons als ouders helpt het om zaken te benoemen, we doen het samen!

Hij minder snel boos, wij meer geduld
Door school werd het advies gegeven om ons kind aan te melden voor de Kanjertraining, met name voor beter gedrag. Hij is nu minder snel boos en wij als ouders hebben ook meer geduld!

Minder driftbuien
Don had de laatste tijd last van driftbuien en akkefietjes op school, op advies van de schooldirectie zijn we dit traject gestart. Wij als ouders zochten een manier om hem te helpen wat zelfverzekerder te worden en ervoor te zorgen dat hij minder last had van driftbuien wanneer dingen niet gaan zoals hij wilt dat ze gaan. We merken dat hij sinds de training wat rustiger is geworden in zijn doen en laten, dat zorgt ervoor dat hij makkelijker bepaalde situaties accepteert zoals ze zijn.

Meer vriendinnen en meer plezier
Anneloes wilde heel veel niet en liet weinig van zichzelf zien, ze had vooral het gele petje op. De huisarts heeft ons toen doorverwezen naar de Kanjertraining. We wilden vooral dat ze zich durfde te laten zien als zichzelf. Ze heeft sinds de training meer vriendinnen en meer plezier, ze kan benoemen welk gedrag ze vertoont en vond het vooral erg leuk! Ik heb de training ook thuis toegepast waardoor ook daar de sfeer en communicatie beter is.

 

Deel deze pagina via: