Bannerfoto_1920p_x_600p_NR1
De Kanjertraining is een succesvolle weerbaarheidstraining
voor kinderen en hun ouders in Haarlem en omgeving
Bannerheader_1920p-breed_NR1a
Bannerfoto_1920p_x_600p_NR2
De Kanjertraining verbetert de weerbaarheid van uw kind
bij pesten, faalangst, uitsluiting en conflicten
Bannerheader_1920p-breed_NR2a
Bannerfoto_1920p_x_600p_NR3
De kanjertraining verbetert
het zelfvertrouwen van uw kind
Bannerheader_1920p-breed_NR3a
Bannerfoto_1920p_x_600p_NR4
De kanjertraining verbetert effectief
de zelfwaardering van uw kind
Bannerheader_1920p-breed_NR4a
Bannerfoto_1920p_x_600p_NR5
De kanjertraining verbetert
de prestaties van uw kind op school
Bannerheader_1920p-breed_NR5a
previous arrow
next arrow

Reviews van ouders van pubers (12-16 jarigen)

Ze gaat nu uit zichzelf naar andere kinderen
“Wij hebben onze dochter (13 jaar) aangemeld op advies van school. Ze werd gepest en ze was erg verlegen. Wij hoopten dat zij door de Kanjertraining wat mondiger zou worden. Gedurende de Kanjertraining merkten wij dat ze meer van zich liet horen en dat ze uit zichzelf naar andere kinderen gaat. Haar leerkracht heeft ook verandering gemerkt, ze werkt namelijk nu meer samen met de klas. Ook mijn relatie met mijn dochter is verbeterd, ik heb nu veel meer geduld met haar en dat komt zeker ten goede van de sfeer. Mijn dochter weet nu hoe ze met pesters om moet gaan en durft veel meer te zeggen. Als ouder zijnde ontdek je ook dat er heel veel te leren is, meer dan je voormogelijk houdt. Eerst dacht ik dat deze training alleen goed zou zijn voor kinderen, maar ook voor ouders is het heel leerzaam. Aan de trainers wil ik meegeven: Ga zo door, jullie doen prachtig werk!”

Hij is niet meer het bange vogeltje
“Op advies van school hebben wij Keri (14 jaar) aangemeld bij de Kanjertraining. De belangrijkste reden voor haar aanmelding was dat zij zou leren beter voor zichzelf op te komen en minder in het negatieve bleef hangen. Tijdens de Kanjertraining hebben wij gemerkt dat Keri een stuk assertiever is geworden en dingen eerder loslaat. Ook de mentor van Keri vindt dat zij veel steviger staat in de klas en zij niet meer het bange vogeltje is. Als moeder zijnde heb ik ook geleerd dat ik vaak de gele pet op had en meeging in de zieligheid van Keri, door de training is dat minder. Keri kan zich dankzij de training ook beter verwoorden en voor zichzelf opkomen.” 

Hij zit nu beter in zijn vel
“De belangrijkste reden dat wij onze zoon (12 jaar) hebben aangemeld, is omdat hij zich niet staande kon houden op zijn nieuwe school. Wij wilde graag dat hij weerbaarder zou worden en meer zelfvertrouwen kreeg. Nu reflecteert hij op situaties en kijkt hij echt naar wat hij doet en wat de gevolgen daarvan zijn. Hij zit nu beter in zijn vel en de leerkracht ziet ook dat hij beter in de groep zit. Wij als ouders benoemen ook meer ons eigen gedrag om duidelijkheid te geven en moedigen hem aan om vragen te stellen. Wij merken dat onze zoon opener is geworden, meer zelfinzicht heeft gekregen en socialer is.”

Kanjertraining geeft handvatten
“Leonie (14 jaar) had moeite om aansluiting te vinden met de kinderen in haar nieuwe klas. Hierdoor was zij erg onzeker. De Kanjertraining geeft je handvatten over hoe je je kind kunt ondersteunen en geeft richting waarover je kunt praten en waar je op kan letten. Leonie is nu minder onzeker en durft meer contact te leggen. Ook zoekt ze meer haar eigen weg.”

Deel deze pagina via: